Grote tegels: groot, groter, grootst

Grote tegels winnen elke dag aan populariteit. Ze vergemakkelijken de plaatsing van je vloer en de grote vloertegels zijn bovendien eenvoudig te onderhouden. Wanneer je bij Tegeloutlet kiest voor deze grote vloeren worden schoonheid en praktisch gebruiksgemak verenigd in een tegelformaat. Wij leggen je er graag alles over uit.

 

Neem contact met ons op 

De vele verschillende formaten van onze grote tegels

Bij onze tegelhandel houden we onze vinger aan de pols van de nieuwste trends. De laatste jaren zien we een duidelijke verschuiving naar grotere formaten. Die zijn ook echt wel groot. Enkele van de courante formaten zijn:

  • 60 x 60 centimeter
  • 75 x 75 centimeter
  • 80 x 80 centimeter
  • 100 x 100 centimeter
  • 120 x 120 centimeter

Een populair formaat is 60 x 120. Dat is vandaag de dag de standaardmaat.


De laatste jaren zien we een duidelijke verschuiving naar grote tegels.

Praktische troeven

Kies jij voor onze grote vloertegels? Dan ga je voor keramische vloertegels met een groot praktisch gebruiksgemak. Dat begint bovendien al bij de plaatsing van je vloer. Hoe groter de vloertegels, hoe sneller de plaatsing vordert. Dat heeft uiteraard ook een positieve consequentie voor de kosten die verbonden zijn aan de installatie van je vloer. De tegels hebben ook nog een ander praktisch voordeel. Ze zijn namelijk uiterst onderhoudsvriendelijk. Dat heeft alles te maken met de grotere vloeroppervlakken zonder voegen. Hoe minder voegen, hoe minder onderhoud je vloer vraagt.


Op zoek naar een ruime collectie grote tegels gekoppeld aan de nodige praktische begeleiding en adviezen?

Ontdek de esthetische mogelijkheden van onze tegels

Grote vloertegels zijn niet alleen populair en trendy, ze bieden je ook de mogelijkheid om voluit voor het esthetische te gaan. Kies jij bijvoorbeeld voor mediterraanse tegels met natuursteenimitatie? Dan bieden onze opties ruimte aan grotere marmertekeningen. Dat is een optie waarvan vele bedrijven en hotels dankbaar gebruik van maken. Denk maar aan een mooie vloer met grote vloertegels in de lobby van een hotel of in de bedrijfsreceptieruimte. Of zijn laminaattegels helemaal jouw stijl? Ook die geven meteen een mooier beeld als je voor de grotere formaten kiest.


Vind wat je zoekt in een van onze toonzalen

Wij hebben heel wat verschillende vestigingen met elks een ruime toonzaal. Daar vind je onze volledige collectie en kan je terecht voor praktische begeleiding en advies. Kom zeker eens langs en ontdek ook onze andere producten, zoals de wandtegels. Onze medewerkers helpen je graag verder op weg. Bel ons zeker op het nummer 03 226 83 86 als je nog met andere vragen zit.

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden