Grote tegels: groot, groter, grootst

Grote tegels winnen elke dag verder aan populariteit. Ze vergemakkelijken de plaatsing van je vloer en zijn eenvoudig te onderhouden. Schoonheid en praktisch gebruiksgemak verenigd in één tegelformaat: ontdek er alles over.

 

Neem contact met ons op 

Grote tegels: vele verschillende formaten

Bij Tegeloutlet houden we onze vinger aan de pols van de nieuwste trends. De laatste jaren zien we een duidelijke verschuiving naar grote tegels. Die grote formaten zijn ook echt wel groot. Enkele van de courante formaten zijn:

 

60 x 60 centimeter

75 x 75 centimeter

80 x 80 centimeter

100 x 100 centimeter

120 x 120 centimeter

 

Een populair formaat is 60 x 120. Dit is vandaag de standaardmaat voor grote tegels.

De laatste jaren zien we een duidelijke verschuiving naar grote tegels.

Grote tegels: praktische troeven

Kies je voor grote tegels? Dan ga je voor keramische tegels met een groot praktisch gebruiksgemak. En dat begint al bij de plaatsing van je vloer. Want hoe groter de vloertegels, hoe sneller de plaatsing vordert. Dit heeft uiteraard ook een positieve consequentie voor de kosten die verbonden zijn aan de plaatsing van je vloer.

 

Grote tegels hebben ook nog een ander praktisch voordeel. Ze zijn uiterst onderhoudsvriendelijk. En dat heeft alles te maken met de grotere vloeroppervlakken zonder voegen. Hoe minder voegen, hoe minder onderhoud je vloer vraagt.

Op zoek naar een ruime collectie grote tegels gekoppeld aan de nodige praktische begeleiding en adviezen?

Grote tegels openen esthetische mogelijkheden

Grote tegels zijn niet alleen populair en trendy, ze bieden je ook de mogelijkheid om voluit voor het esthetische te gaan. Kies je voor grote tegels met natuursteenimitatie? Dan bieden de grote tegels ruimte aan grotere marmertekeningen. Dat geeft meteen een mooier beeld. Een optie waarvan vele bedrijven en hotels dankbaar gebruik maken. Denk maar aan een mooie vloer met grote tegels in de lobby van een hotel of in de bedrijfsreceptieruimte.

Grote tegels? Bij Tegeloutlet vind je wat je zoekt!

Op zoek naar een ruime collectie grote tegels gekoppeld aan de nodige praktische begeleiding en adviezen? Dan is Tegeloutlet jouw place to be! Kom langs in een van onze toonzalen en bekijk ons uitgebreide assortiment. Onze medewerkers helpen je graag verder op weg.

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden