Jouw voordelige
outlet
voor
kwaliteitstegels

De ‘outlet’ in Tegeloutlet staat voor veel meer dan je denkt. We bieden jou kwaliteitstegels aan tegen een voordelige prijs. Niet louter eindereeksen, maar ook heuse kwaliteitscollecties van Europese origine.

Meer dan
eindereeks

Denk je bij outlet spontaan aan tegels waarvan de eindereeksen tegen een voordelige prijs van de hand gaan? Bij Tegeloutlet zit het net wat anders in elkaar.

Jaren geleden startten we onze outlet op om de laatste productieloten van tegelcollecties voordelig uit te verkopen. Zo kreeg je de kans om kwaliteitstegels aan te schaffen aan een mooie prijs. Tegelijk was het een oplossing om de laatste stocks van een collectie nog een waardige bestemming te garanderen.

kwaliteitstegels tegels outlet tegels tegeloutlet

Eigen outletcollecties

Vandaag bieden we naast de eindereeksen ook volwaardige tegelcollecties aan onder onze outlet-vlag. Dat doen we om jou nog beter te bedienen. Heb je nood aan grotere tegelhoeveelheden die de soms beperktere voorraad van de eindereeksen overstijgt? Dan heb je toch nog uitzicht op een voordelige kwaliteitstegel in de hoeveelheden die jij wenst.

Oog voor
vakmanschap

Bij Tegeloutlet staat kwaliteit altijd centraal. Onze outletcollecties mogen dan wel voordeliger zijn, wij garanderen jou sowieso de kwaliteit van de Europese kwaliteitstegel die je verwacht.

kwaliteitstegels tegels outlet tegels tegeloutlet

Om die kwaliteit te verzekeren, staan we in permanent contact met onze Europese leveranciers die we regelmatig ter plaatse bezoeken. Tijdens die bezoeken verloopt het contact met de veelal familiale ondernemingen heel hartelijk. We bekijken de beschikbare voorraden nauwkeurig en kopen alleen producten aan die we voor 100 procent kennen en onze kwaliteitschecks allemaal doorstaan.

Bezoek onze outlet!

Ben je benieuwd naar het aanbod in onze outlets? Breng dan zeker een bezoek aan een van onze vestigingen. Onze medewerkers leiden je met plezier rond en staan

Ontdek onze vestigingen

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden