Ontrafel het DNA
van Tegeloutlet

Bij Tegeloutlet kom je terecht in een echte tegelfamilie. De passie voor keramische tegels straalt af op alles wat we ondernemen. Zin om jouw (tegel)steentje bij te dragen aan de droomvloer van onze klanten? Dan maken we graag kennis met jou!

tegelfamilie keramische tegels tegels tegelexpert

Proef de passie

Toen CEO Willy Hansen jaren geleden Tegeloutlet boven de doopvont hield, kon hij niet vermoeden dat hij vandaag samen met zijn vier kinderen zou timmeren aan de solide toekomst van zijn geesteskind. De familie Hansen is doordrongen van liefde voor het vak. Die passie geven ze maar wat graag door aan al hun medewerkers. Zo voel jij je meteen deel van de grote Tegeloutlet-familie.

tegelfamilie keramische tegels tegels tegelexpert

Word een tegelexpert

Om onze klanten een topservice te garanderen, moet je natuurlijk alle troeven van keramische tegels uitademen. Daarvoor mag je rekenen op de ondersteuning van je ervaren collega’s en van het management. Jouw kennis gaat er zienderogen op vooruit en dankzij praktijkgerichte opleidingen word en blijf jij de tegelexpert die onze klanten met kennis van zaken naar hun droomvloer begeleidt.

Quality first

In alles wat je doet, komt de kwaliteitszin die de service en de producten van Tegeloutlet kenmerkt volledig tot uiting. Al dat harde werk weten we gepast te belonen waardoor jij je geapprecieerd en gesteund weet. En zo nog betere resultaten neerzet!

Heldere communicatie

Bij Tegeloutlet investeren we in een open communicatie. Niet alleen met onze klanten, maar ook met al onze medewerkers. We luisteren naar jouw bezorgdheden en komen met gepaste oplossingen. In een sfeer van wederzijds vertrouwen werken we samen aan een nog betere groepssfeer die het vertrouwen onderling bevordert en de prestaties voor onze klanten positief beïnvloedt.

tegelfamilie keramische tegels tegels tegelexpert

Kom werken bij
Tegeloutlet!

Wil jij onze passie voor tegels mee uitdragen en zet je klantentevredenheid altijd voorop in alles wat je doet? Dan vind je in Tegeloutlet een waardevolle werkgever die jouw ambities ten volle ondersteunt. Check snel onze openstaande vacatures en laat van je horen!

Ontdek onze openstaande vacatures

Niet meteen een passende job gevonden? Solliciteer spontaan!

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden