Welkom bij dé tegelfamilie
van Vlaanderen!

Bij Tegeloutlet kom je terecht in een echte tegelfamilie. Twee generaties geven elke dag het beste van zichzelf om jou de allerbeste kwaliteitstegels en toebehoren aan te bieden.

Twee generaties
tegelpassie

De familie Hansen is zonder meer een familie wiens foto perfect op een tegel past. Pater familias Willy Hansen stampte Tegeloutlet uit de grond en gaf de liefde voor het tegelvak door aan zijn vier kinderen. Die stapten allemaal mee in de zaak. Zo zetten Willy’s dochter en drie zonen hun individuele sterktes in om jou de ultieme tegelvloer te geven.

kwaliteitstegels tegelpassie tegelvloer droomvloer

Familiale sfeer
doet wonderen

Stap je bij Tegeloutlet binnen? Dan ervaar je meteen die familiale sfeer van een gezamenlijke tegelpassie. We luisteren naar jouw verhaal en bouwen vandaar verder aan jouw droomvloer met een persoonlijke aanpak. Daarvoor halen we het onderste uit de kan met een ongelooflijk ruime voorraad kwaliteitstegels van A+-merken met kwaliteitsgarantie, een compleet gamma toebehoren en professioneel advies op jouw maat.

Jouw praktische
voordeel

Dankzij onze persoonlijke aanpak denken we actief na over hoe we jou nog beter van dienst zijn. Daarbij verliezen we ook het praktische aspect niet uit het oog. Heb je momenteel onvoldoende ruimte om je bestelling te stockeren? Geen probleem! Jouw tegels krijgen een plaatsje in ons magazijn tot jij ze nodig hebt. Bij een groter renovatieproject is het zelfs mogelijk om de tegels af te halen per ruimte waarin je aan de slag bent. Wist je trouwens dat Tegeloutlet je tegels ook netjes aan huis levert? Vraag naar de mogelijkheden!

kwaliteitstegels tegelpassie tegelvloer droomvloer

Be part of the family!

Wil je graag deel uitmaken van onze tegelfamilie? Kom dan zeker langs in een van onze vestigingen. Je wordt er hartelijk onthaald en ervaart de passie van onze tegelfamilie meteen aan den lijve. Leg ons jouw vragen voor en we beantwoorden ze met veel liefde voor het tegelvak!

Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden