Vloertegels uit Oost-Vlaanderen

Bij Tegeloutlet gaat een wereld van vloertegels voor je open in Oost-Vlaanderen. Ben je bang om te verdwalen in ons uitgebreide assortiment? Dat is onmogelijk dankzij de professionele begeleiding van onze ervaren medewerkers. We leiden je maar al te graag rond doorheen de diverse mogelijkheden.

 

Op zoek naar een kwaliteitsvolle tegelwinkel?

Kom snel langs!

 


Een rijk assortiment vloertegels voor alle smaken en ruimtes

Ben je op zoek naar vloertegels met een houtlook voor je keuken, badkamer of woonruimte? Bij onze tegelhandel vind je een gedetailleerd aanbod voor elke ruimte. De keramische tegels die we aanbieden, combineren aantrekkelijke designs met gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid.

Vloertegels voor je badkamer

Dankzij onze haast oneindige reeks variaties, vind je vast en zeker de perfecte tegel voor je badkamer. Ons assortiment focust op waterdichte vloertegels die eenvoudig te reinigen zijn. Je kan onze diverse opties online bekijken of eens langskomen in de showroom van een van onze vestigingen.


Vloertegels in grotere formaten worden de laatste jaren alsmaar populairder.

Hittebestendige tegels

Ben jij graag bezig in de keuken? Dan weet je hoe belangrijk het is om goede tegels te hebben die tegen een stootje kunnen. Ook bij Tegeloutlet begrijpen we dat zeer goed. We bieden daarom ook speciale vloertegels aan die niet alleen hittebestendig zijn, maar eveneens bestand zijn tegen vuil en krassen. Kook zo zonder zorgen!


Kies voor vloertegels van Tegeloutlet.

Tegels in alle formaten

Als professional wil je natuurlijk voldoende keuze hebben, zodat je de juiste tegel vindt voor jouw project. Wij bieden daarom zowel grote als kleine tegels aan. Onze vloertegels in grotere formaten worden de laatste jaren almaar populairder. We leggen met veel plezier uit welke meerwaarde ze bieden, wanneer je tegels in Wetteren komt kopen.

Keramische tegels met unieke stijl

Bij Tegeloutlet vind je naast de algemene vloertegels ook een ruim aanbod aan specifieke vloertegels die jouw interieur een eigen toets geven. Zo zijn er de vintage tegels die je de kans geven om de sfeer van vroegere tijden in je huis te brengen, gecombineerd met de sterke eigenschappen van moderne vloertegels. Met keramisch parket trek je dan weer de kaart van de natuurlijke warmte in huis. Dankzij de prachtige imitatieprints is het verschil tussen echt parket en deze vloertegels op het eerste gezicht haast niet zichtbaar. Imitatie natuursteen is dan weer hét alternatief voor natuursteen. Een mooie vloertegel die eruitziet als natuursteen, maar die alle troeven van keramische tegels in zich draagt.


Profiteer van de ruime voorraad

Ben jij benieuwd om al deze prachtige vloertegels met je eigen ogen te aanschouwen? Kom dan snel langs in een van onze toonzalen en maak je keuze! Onze toonzaalmedewerkers staan je bij met raad en daad. Als je eerst graag meer informatie wilt, bel dan gerust naar 09 280 05 45 of stuur een e-mail naar info@tegeloutlet.be

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden