Een rijk assortiment vloertegels

Bij Tegeloutlet gaat een wereld van vloertegels voor je open. Verdwalen in ons uitgebreide assortiment? Onmogelijk dankzij de professionele begeleiding van onze ervaren medewerkers.

 

Kom snel langs in één van onze toonzalen

Vloertegels voor alle smaken en ruimtes

 

Ben je op zoek naar vloertegels voor keuken, badkamer of woonruimte? Bij Tegeloutlet vind je een gedetailleerd aanbod voor elke ruimte. De keramische vloertegels die we aanbieden, combineren aantrekkelijke designs met gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid.

 

Vloertegels voor badkamer

Een haast oneindige reeks variaties met de meest uiteenlopende variaties en focus op waterdichte en prima te reinigen keramische vloertegels: ontdek ons assortiment badkamertegels.

Vloertegels in grotere formaten worden de laatste jaren alsmaar populairder.

Vloertegels voor keuken

Hittebestendige vloertegels die bestand zijn tegen vuil en krassen: verneem alles over ons gamma keukentegels.

Kies voor vloertegels van Tegeloutlet.

Grote vloertegels in alle formaten

Vloertegels in grotere formaten worden de laatste jaren alsmaar populairder. Neem snel een kijkje in ons assortiment grote tegels en laat je overtuigen van de meerwaarde die ze bieden.

 

Keramische vloertegels met unieke stijl

Bij Tegeloutlet vind je naast de algemene vloertegels ook een ruim aanbod aan specifieke vloertegels die jouw interieur een eigen toets geven. Zo zijn er de vintage tegels die je de kans geven om de sfeer van vroegere tijden in je huis te brengen, gecombineerd met de sterke eigenschappen van moderne vloertegels.

Met keramisch parket trek je dan weer de kaart van de natuurlijke warmte in huis. Dankzij de prachtige imitatieprints is het verschil tussen echt parket en deze vloertegels op het eerste gezicht haast niet zichtbaar.

 

Imitatie natuursteen is dan weer hét alternatief voor natuursteen. Een mooie vloertegel die eruitziet als natuursteen, maar die alle troeven van keramische tegels in zich draagt. Lees er alles over.

Kies voor vloertegels van Tegeloutlet

Benieuwd om al deze prachtige vloertegels met je eigen ogen te aanschouwen? Kom dan snel langs in een van onze toonzalen en maak je keuze! Onze toonzaalmedewerkers staan je bij met raad en daad.

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden