Tegels plaatsen: advies en uitvoering

Tegeloutlet doet meer dan wand- en vloertegels verkopen. Ben je op zoek naar advies of uitvoerders om jouw tegels te plaatsen? Ook daarin staan we je bij.

 

Contacteer ons! 

Tegels laten plaatsen via onze professionele partners

Heb jij je keuze gemaakt bij Tegeloutlet? Dan staat niets nog een snelle plaatsing van jouw nieuwe keramische vloer in de weg. Tenzij dan misschien een vakkundige uitvoering van de vloerwerkzaamheden. Want wie geen tijd of zin heeft om zelf aan de slag te gaan, heeft natuurlijk behoefte aan een professionele partner om zijn tegels te plaatsen.

 

Door de jaren bouwden we bij Tegeloutlet een geolied netwerk uit van professionele vloerders die jouw tegels maar wat graag plaatsen volgens de regels van de kunst. Deze professionals hebben niet alleen de skills om jou de vloer van je dromen te bezorgen, ze zorgen ook voor alle benodigdheden, zodat jij volledig ontzorgd wordt.

 

Ben jij nog op zoek naar een partner om jouw tegels te plaatsen? Bespreek dit dan zeker met onze toonzaalmedewerkers. Zij brengen je graag in contact met een van de vloerders met wie we al vele goede ervaringen hadden.

Zelf tegels plaatsen? Wij ondersteunen je!

Ben je best wel een handige Harry? Dan moet het je zeker lukken om zelf je tegels te plaatsen. Bij Tegeloutlet geven we je graag het nodige advies, zodat jij nog zelfverzekerder aan de slag gaat.

 

Tegels plaatsen, betekent natuurlijk ook dat je behalve de wand- of vloertegels ook alle andere materialen nodig hebt. Ook daarvoor zit je goed bij Tegeloutlet! Behalve de meest uitgebreide tegelcollecties vind je bij ons ook lijmen, voegsel, siliconenkits, lijmkammen en voegkammen. Kortom: Tegeloutlet is jouw onestopshop voor een complete vloerafwerking!

Tegels plaatsen: ondersteuning verzekerd

Tegeloutlet staat garant voor een volledige ondersteuning bij de selectie van jouw droomvloer. Uitgebreide keuzemogelijkheden, advies voor het plaatsen van tegels en een uitgebreid aanbod van vloermaterialen zoals voegsels en lijmen: alles onder één dak!

 

Benieuwd hoe Tegeloutlet jou helpt bij het plaatsen van je tegels? 

 

Neem dan snel contact met ons op!

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden