Jouw allround
professionele partner

Vijf locaties met een uitgebreide tegelvoorraad, professioneel advies en totaaldistributie van keramische tegels en alle vloerbenodigdheden: welkom bij jouw flexibele partner voor professionals!

keramische tegels tegels vloer bouw- en verbouwprojecten leverancier tegels

Professioneel advies
en stipte begeleiding

Grote bouw- en verbouwprojecten zijn afhankelijk van een vlotte aanlevering van materialen een correcte advisering op maat van het project. Daarvan zijn we ons bij Tegeloutlet maar al te goed bewust.

Vertrouw jij op onze service en advies? Dan werk je samen met één contactpersoon. Die kent jouw project door en door en begeleidt je deskundig bij al je vragen. Daarvoor staat hij in nauw contact met de leveranciers zelf. Zo garanderen we jou altijd de correctste en meest up-to-date informatie rechtstreeks van bij de bron.

Uitgebreide stock

Om jouw professionele project vlot te laten verlopen, spelen we kort op de bal. Jij hebt een vraag, wij bieden jou een snel antwoord. Jij hebt een specifieke vraag naar materialen, wij leveren jou de nodige tegels en toebehoren op korte termijn. Dankzij onze uitgebreide voorraden in onze vijf vestigingen zijn we uiterst flexibel. En dragen we mee ons steentje bij tot de realisatie van jouw project binnen de deadline.

Word je klant in een van onze vestigingen? Dan ben je dat automatisch ook in al onze andere vestigingen dankzij de automatische koppeling van je klantennummer in ons informaticasysteem. Zo kies jij vlot het filiaal dat het dichtste in de buurt ligt van je werf.

keramische tegels tegels vloer bouw- en verbouwprojecten leverancier tegels

Focus op innovatie en
nieuwe technologie

Om jou de beste service en de nieuwste technieken aan te bieden, houden we permanent een vinger aan de pols bij onze toeleveranciers. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing en extra opleidingen. Want alleen zo zijn we in staat om jou de modernste technieken en materialen voor te stellen.

Naservice
verzekerd

Duikt er na de levering een product- of technische vraag op? Dan leggen wij jouw vragen graag voor aan onze leveranciers. Zo ontzorgen we jou op elk vlak. Bovendien geniet je als trouwe klant van ons getrouwheidssysteem. Zo verzilver jij je trouw in mooie partnervoordelen. Vraag ernaar in een van onze vestigingen.

keramische tegels tegels vloer bouw- en verbouwprojecten leverancier tegels

Eén adres voor
professionals

Op zoek naar professionele begeleiding bij al jouw projecten? Bij Tegeloutlet staan we graag voor je klaar. Neem snel contact met ons op!

Contacteer ons

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden