Dé tegelhandel met een uniek assortiment aan een scherpe prijs

Ben je op zoek naar een tegelhandel waar je de mooiste tegels vindt aan een aantrekkelijke prijs? Zoek dan niet verder dan Tegeloutlet! Met vijf vestigingen over Vlaanderen verspreid vind je bij onze tegelwinkel altijd de juiste tegels voor elke ruimte, van inloopdouches tot garagevloeren. Ieder project krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Wist je trouwens dat onze tegelwinkel ook open is op zondag? Op die manier kan je altijd bij ons terecht voor de nieuwste tegels te kopen.

 

Op zoek naar een kwaliteitsvolle tegelwinkel?

Kom snel langs!


In onze tegelhandel vind je de perfecte tegels

De tegelhandel zit ons in het bloed, want Tegeloutlet is een familiebedrijf dat al jaren bestaat. Iedere doe-het-zelver, aannemer of architect begeleiden we graag met deskundig advies en een punctuele service. Onze tegelwinkel is daarom ook open op zondag. We adviseren je over de nieuwste trends en de onderhoudsvriendelijkheid van al onze tegels. Wij kennen ons aanbod als onze broekzak en leggen je haarfijn uit hoe je alle hulpmiddelen, zoals tegellijm, kan gebruiken bij de plaatsing van tegels. Bij onze tegelwinkel, die zelfs open is op zondag, kan je onder andere terecht voor:

Is dat niet de stijl waar je naar op zoek bent? Dat is geen enkel probleem, want we beschikken bijvoorbeeld ook over vloertegels met houtlook in onze tegelwinkel die open is doorheen de week, alsook op zaterdag en zondag.


tegeloutlet tegelhandel

Reken op een fijne en persoonlijke service

Wij zijn een familiebedrijf waar service hoog in het vaandel staat. We vinden het belangrijk dat je warm ontvangen wordt in onze tegelhandel en geniet van een persoonlijke (na)service. Kom eens langs in onze tegelwinkel in Aartselaar, Antwerpen, Asse, Gent of Lokeren die ook open is op een zondag. We staan altijd met een glimlach voor jou klaar in onze tegelhandel. Samen maken we van jouw project een succes!


 

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden