Zelliges voor mediterrane sfeer in huis

Met zelliges kies je voor authentieke Marokkaanse tegeltjes die jouw interieur in een authentieke mediterrane sfeer doen baden.

 


Zelliges blinken uit in imperfectie

Zelliges dragen een speciaal soort charme in zich. Elk tegeltje is uniek, want handgemaakt. Daardoor bestaan er geen twee identieke zelliges. En net daarin schuilt de uitstraling ervan. Uiteraard moet jij je wel bewust zijn van die kleine afwijkingen die tot stand komen door 100 procent handwerk.

 

Handle zelliges with care

Zelliges zijn het resultaat van een traditionele ambacht waarbij de tegeltjes gemaakt worden uit klei. Daardoor vertonen ze niet allemaal dezelfde dikte. En daarmee moet je dus zeker rekening houden bij de plaatsing ervan. Bovendien zijn zelliges ook best breekbaar.

 

Groot assortiment zelliges

Fan van zelliges? Dan moet je zeker langskomen bij Tegeloutlet. In onze toonzalen maak je kennis met ons zeer brede gamma waarin jij kiest tussen 24 kleuren. Maar ook hierin zijn zelliges in niets te vergelijken met standaardcollecties. Zo zijn er vele tinten groen beschikbaar die elk een andere sfeer uitstralen. Ook hierin schuilt dus een aparte schoonheid van de imperfectie die jouw interieur een mooie meerwaarde biedt.

Met zelliges kies je voor authentieke Marokkaanse tegeltjes die jouw interieur in een authentieke mediterrane sfeer doen baden.

Omarm de ‘gebreken’ van zelliges

Ben je op zoek naar een mooie kaarsrechte wandtegel die perfect in een rijtje past? Dan kies je beter niet voor zelliges. De charme van deze tegeltjes schuilt nu net in de niet-gestandaardiseerde manier waarop ze tot stand komen. Je ziet aan elke zellige dat die ontstaat op ambachtelijke wijze zonder machinale productie. En net die imperfectie moet je helemaal tot haar recht laten komen in je interieur. Eens je de ‘gebreken’ van zelliges hebt omarmd, vormen ze een mooie aanvulling voor jouw interieur.

 

Ontdek de zelliges van Tegeloutlet

Bij Tegeloutlet tref je een ruim aanbod van zelliges. Kom langs in een van onze toonzalen en laat je onderdompelen in de mediterrane sfeer die de zelliges ook bij jou thuis zullen oproepen. Ontdek snel ons uitgebreide gamma zelliges!

 

Kom snel langs!


Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden