Wandtegels: schoonheid en gebruiksgemak

Met wandtegels kies je voor een creatieve en authentieke invulling van de wanden van jouw leefruimte. Bij Tegeloutlet adviseren we je professioneel bij de selectie en de plaatsing van jouw wandtegels.

 

Neem contact met ons op 

Veelzijdig aanbod wandtegels

Bij Tegeloutlet ontdek je een veelzijdig assortiment wandtegels. Met die veelheid van keuze in al onze toonzalen geven we jou de kans om die wandtegels te kiezen die volledig matchen met jouw wensen én met de stijl van je woning.

 

 

Wandtegels: karakteristieke mozaïektegels

Mozaïektegels verzekeren een karakteristieke sfeer en zijn een echte eyecatcher in jouw interieur. Ontdek er alles over.

Bij Tegeloutlet ontdek je een veelzijdig assortiment wandtegels.

Wandtegels: mediterrane zelliges

Met zelliges kies je voor kleine handgemaakte wandtegels uit Marokko. Zin om de schoonheid van imperfectie te ervaren? Ontdek dan snel ons aanbod!

Ga op zoek naar die wandtegels die jouw keuken net dat tikkeltje extra geven.

Wandtegels: stijlvolle steenstrips

Een accentmuur op je terras of je schouw bekleden met steenstrips: met steenstrips zorg je voor een eigen toets in je interieur, binnen en buiten. Lees er alles over.

 

 

Wandtegels voor je keuken

Ga op zoek naar die wandtegels die jouw keuken net dat tikkeltje extra geven en duik in onze uitgebreide tegelcollecties. 

 

Lees er alles over!


Wandtegels voor je badkamer

Wandtegels in de badkamer combineren aantrekkelijke designs met onderhoudsvriendelijkheidCheck snel hoe Tegeloutlet jou de badkamertegels van je dromen bezorgt.

Tegeloutlet, dé referentie voor wandtegels

Keramische wandtegels zijn al jaren onze passie. Bij Tegeloutlet kom je terecht in een familiaal bedrijf waarin twee generaties tot het uiterste gaan om jouw tegeldromen waar te maken.

 

Ontdek onze vestigingen!


Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden