Wandtegels in Antwerpen: schoonheid en gebruiksgemak

Bij Tegeloutlet ontdek je een veelzijdig assortiment aan wandtegels in onze winkels in Antwerpen en omstreken. Met die veelheid aan keuzes in al onze toonzalen geven we jou de kans om de tegels te kiezen die volledig matchen met jouw wensen én met de stijl van je woning. Met onze wandtegels kies je voor een creatieve en authentieke invulling van de wanden van jouw leefruimte. We adviseren je professioneel bij de selectie en de plaatsing van jouw tegels.

 

Op zoek naar een kwaliteitsvolle tegelwinkel?

Kom snel langs!

 


Wandtegels met karakteristieke mozaïeken

Onze mozaïektegels verzekeren een karakteristieke sfeer. Deze wandtegels zijn een echte eyecatcher in jouw interieur. Je kan ze bovendien overal plaatsen waar jij maar wilt. Wil je graag je badkamer omtoveren met deze kleurrijke tegels? Of maak je graag een goede indruk door ze in je inkomhal te plaatsen? Alles is mogelijk!


Bij Tegeloutlet ontdek je een veelzijdig assortiment wandtegels.

Mediterrane zelliges

Wanneer je kiest voor onze zelliges, geniet je van kleine, handgemaakte wandtegels van de hoogste kwaliteit. Deze tegels uit Marokko geven je ruimte een authentieke sfeer. Heb jij zin om de schoonheid van imperfectie te ervaren dankzij deze wandtegels? Bekijk dan snel alle opties.


Ga op zoek naar die wandtegels die jouw keuken net dat tikkeltje extra geven.

Stijlvolle steenstrips

Een accentmuur op je terras of je schouw bekleden met steenstrips, is altijd een origineel idee. De steenstrips zorgen ervoor dat je een eigen toets geeft aan je interieur, binnen én buiten. Wij leggen je met veel plezier uit hoe deze steenstrips juist werken en hoe je ze kan inzetten in je woning.

Wandtegels voor je keuken

Ga op zoek naar de wandtegels die jouw keuken net dat tikkeltje extra geven en duik in onze uitgebreide tegelcollecties. Wij hebben vast en zeker tegels die voldoen aan al je wensen en perfect passen bij het interieur van je keuken.Aantrekkelijke designs voor in de badkamer

Een klassieke plaats om wandtegels te plaatsen is natuurlijk de badkamer. De opties van onze tegelhandel combineren aantrekkelijke designs met onderhoudsvriendelijkheid. Wij bezorgen de tegels met veel plezier tot bij jou thuis, maar je kan ze evengoed zelf komen afhalen.

Ontdek waarom wij dé referentie zijn voor tegels

Wandtegels zijn al vele jaren onze passie. Bij Tegeloutlet kom je terecht in een familiaal bedrijf waarin twee generaties tot het uiterste gaan om jouw tegeldromen waar te maken. Wil jij meer over ons of onze producten te weten komen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het e-mailadres info@tegeloutlet.be of kom langs in een van de vele vestigingen.


Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden