Retro vloertegels: vintage is weer in!

Alles komt terug en zo ook de retro vloertegels van vroegere tijden. Laat jij deze vintage tegels terug herleven dankzij onze aantrekkelijke retro tegels van Tegeloutlet? Bij ons worden deze tegels digitaal geprint en krijgen ze een bijzonder uiterlijk dankzij hun tastbare reliëf. Retro vloertegels zijn zowel voor je interieur binnen als voor buitenshuis een echte aanvulling.

 

Op zoek naar een kwaliteitsvolle tegelwinkel?

Kom snel langs!

 


Bij ons is een uitgebreide aanbod aan retro vloertegels verzekerd

Ben je een retroliefhebber? Dan vind jij gegarandeerd je gading bij onze tegelhandel. Ons grote aanbod aan vintage tegels is geschikt voor vloeren en wanden. De retro tegels zijn beschikbaar in vele formaten en bieden je levensechte tekeningen die echt wel de sfeer van vroegere tijden oproepen. Was je als kind helemaal weg van de retro vloertegels bij je (over)grootouders? Met de vintage tegels uit Marokko bijvoorbeeld, breng je de atmosfeer van die dagen weer helemaal terug, maar dan met de voordelen die een moderne, hoogkwalitatieve tegel biedt.


Onze ruime collecties vintage tegels zijn eerst uitgebreid gekeurd en goed bevonden.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Met onze retro vloertegels ben je altijd goed af. Je haalt niet alleen een duurzame en kwalitatieve tegel in huis, maar ontdekt meteen ook hoe onderhoudsvriendelijk ze zijn. Onze vintage tegels laten zich makkelijk reinigen en worden niet snel vuil. Je vindt de diverse mogelijkheden in onze verschillende vestigingen, zoals in Mechelen. Onze retro tegels zijn eveneens te koop in de provincie Oost-Vlaanderen.


Met vintage tegels breng je de atmosfeer van die dagen weer helemaal terug.

Een mooi visitekaartje

Vintage tegels kan je overal in je woning mooi tot hun recht laten komen. Vaak worden ze gebruikt in de hal. Een andere fijne toepassing is de creatie van een tapijt met retro tegels. Die kan dan worden afgewerkt met een matte boord errond. Weet je nog niet goed hoe je het beste deze prachtige retro vloertegels in je woning verwerkt? Onze ervaren medewerkers weten vast wel raad!


Geniet van de kwaliteitsgarantie van onze winkel

Je merkt meteen onze passie voor tegels op wanneer je een van onze toonzalen binnenkomt. Onze ruime collecties vintage tegels zijn eerst uitgebreid gekeurd. Daarvoor trekken we op regelmatige basis naar onze leveranciers in Italië. Kleinschalige familiebedrijven die, net zoals Tegeloutlet, kwaliteit altijd vooropstellen. Door de retro tegels ter plaatse te bekijken, verzekeren we onszelf en jou van de beste kwaliteit aan betaalbare prijzen. Wil je graag de nostalgie van vroegere tijden doen herleven in jouw eigentijdse vloerontwerp? Bel ons dan zeker op het nummer 03 226 83 86 of stuur een e-mail naar info@tegeloutlet.be om je nieuwe vloer uit te kiezen.


Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden