Vintage tegels: retro is weer in!

Alles komt terug. Ook de retrostijl van vroegere tijden. Die herleeft ook in je vloer dankzij de aantrekkelijke vintage tegels van Tegeloutlet.

 

Ontdek ze in één van onze winkels!

Vintage tegels: uitgebreid aanbod verzekerd

Ben je een retroliefhebber? Dan vind jij gegarandeerd je gading bij Tegeloutlet. Ons groot aanbod vintage tegels is geschikt voor vloeren en voor wanden. Deze keramische tegels zijn beschikbaar in vele formaten en bieden je levensechte tekeningen die echt wel de sfeer van vroegere tijden oproepen. Was je als kind helemaal weg van de retrotegels bij je (over)grootouders? Met vintage tegels breng je de atmosfeer van die dagen weer helemaal terug. Maar dan met de voordelen die een moderne hoogkwalitatieve keramische tegel biedt.


Onze ruime collecties vintage tegels zijn eerst uitgebreid gekeurd en goed bevonden.

Vintage tegels: duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Met vintage tegels ben je altijd goed af. Je haalt niet alleen een duurzame en kwalitatieve keramische tegel in huis, maar ontdekt meteen ook hoe onderhoudsvriendelijk vintage tegels zijn. Ze laten zich makkelijk reinigen en worden niet snel vuil.

Met vintage tegels breng je de atmosfeer van die dagen weer helemaal terug.

Vintage tegels: mooi visitekaartje

 

Vintage tegels kun je overal in je woning mooi tot hun recht laten komen. Vaak worden ze gebruikt in de hall. Een andere fijne toepassing is de creatie van een tapijt met vintage tegels. Die kan dan worden afgewerkt met een matte boord errond.

Vintage tegels: kwaliteitsgarantie van Tegeloutlet

Je merkt meteen onze passie voor tegels wanneer je een van onze toonzalen binnenkomt. Onze ruime collecties vintage tegels zijn eerst uitgebreid gekeurd en goed bevonden. Daarvoor trekken we op regelmatige basis naar onze leveranciers in Italië. Kleinschalige familiebedrijven die net zoals Tegeloutlet kwaliteit altijd vooropstellen. Door de tegels ter plaatse te bekijken, verzekeren we onszelf en jou van de beste kwaliteit aan betaalbare prijzen.

 

Wil je graag de nostalgie van vroegere tijden doen herleven in jouw eigentijdse vloerontwerp? Kies dan voor vintage tegels van Tegeloutlet.

 

Neem snel contact met ons op!

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden