De voordelen van keramische tegels

Keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk, maar bieden daarnaast nog tal van andere voordelen. In deze blog zetten we ze allemaal op een rij.

Voordelen van keramische tegels: uitgebreide keuze

Kies je voor de voordelen van keramische tegels? Dan heb je alvast geen gebrek aan keuze om jouw perfecte vloer te vinden. Dankzij het uitgebreide aanbod van collecties en formaten kies je uit een ruime waaier van motieven, kleuren en structuren.

Voordelen van keramische tegels: onderhoudsvriendelijk

Met keramische tegels ben je altijd gerust. Dankzij de grote onderhoudsvriendelijkheid van dit type tegels geniet je uiterst lang van een vloer die snel proper is. In tegenstelling tot natuursteentegels krijgen diepere vlekken geen kans bij keramische tegels. Zo ziet jouw vloer er altijd onberispelijk uit. Een van de helderste voordelen van keramische tegels.

 

Voordelen van keramische tegels: hoge breukweerstand

Dankzij de hoge breukmodus van keramische tegels word je niet snel geconfronteerd met gebroken tegels. Keramische tegels hebben een hoge weerstand tegen buigen en breuken. Vandaar dat vele mensen kiezen voor een keramische vloer. De hoge betrouwbaarheid is een van de grote voordelen van keramische tegels en maakt dat je vloer een hele lange levensduur heeft. Daardoor slaap jij altijd op beide oren.

Keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk, maar bieden daarnaast nog tal van andere voordelen.
Met keramische tegels ben je altijd gerust.

Voordelen van keramische tegels: kleur- en slijtvast

Keramische tegels zijn een betrouwbare vloerkeuze omdat ze heel slijt- en kleurvast zijn. De vloer die je vandaag kiest, ziet er binnen 10 jaar nog net zo onberispelijk uit, zowel op het vlak van slijtage als wat kleurvastheid betreft. Een van de aangenaamste voordelen van keramische tegels.

 

Voordelen van keramische tegels: combo met vloerverwarming

Kies je voor vloerverwarming? Dan bieden keramische tegels mooie voordelen. Dankzij de goede geleiding van warmte en de lage warmteweerstand is een keramische vloer perfect te combineren met vloerverwarming.

Ontdek alle voordelen van keramische tegels

Bij Tegeloutlet ademen we passie voor keramische tegels. En die delen we graag met jou. Kom langs in een van onze toonzalen en laat je verleiden door de vele voordelen van keramische tegels. Onze medewerkers staan je graag bij met raad en daad.

 

Meer weten? Geef ons dan snel een seintje!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden