Wat zijn tegeldragers?

Terrastegels plaatsen op een ongelijke oppervlakte is niet evident. Maar dankzij tegeldragers breng je ook die opdracht probleemloos tot een goed einde!

 

Voordelen van tegeldragers

Tegeldragers zijn plastic draagvoetjes die je makkelijk op elke ondergrond plaatst. Zo creëer je een vlakke basis voor de plaatsing van keramische of andere tegels. Vaak kun je de tegeldragers ook aanpassen qua hoogte en breedte. Zo vormen ze een perfecte oplossing voor de aanleg van een dakterras.

 

Plaats jij je tegels op tegeldragers? Dan ga je voor een tegeloplossing met open voegen. Daardoor loopt het regenwater vlotter weg en wordt het dus sneller en efficiënter afgevoerd. Indien nodig kun je de tegels ook eenvoudig demonteren. Dit kan handig zijn om de ruimte onder de tegels opnieuw toegankelijk te maken.

 

Praktische tegeldragers

Behalve een vlakke fundering bieden tegeldragers ook andere praktische mogelijkheden. De ruimte onder de tegels is ideaal voor de plaatsing van allerlei nutsvoorzieningen. Zo hoeven er geen speciale aanpassingen te gebeuren en verdwijnen de leidingen netjes in de ruimte onder de tegeldragers. Duikt er op een bepaald moment een technisch defect op? Dan is het een koud kunstje om de tegels weg te nemen en de leidingen te vervangen.

 

Tegeldragers besparen werk

Dankzij tegeldragers bespaar je op plaatsingswerkzaamheden. De tegels worden niet verlijmd en ook de aanleg van een chape is niet nodig. Zo kun je de tegels makkelijk verplaatsen en is de kans op vriesschade en losgekomen tegels onbestaande.

 

Tegeloutlet is expert in tegeldragers

Ben je op zoek naar hoogwaardige tegeldragers? Spring dan zeker binnen in een van de toonzalen van Tegeloutlet. Je vindt er behalve het ruimste assortiment keramische tegels ook alle toebehoren voor de plaatsing van jouw keramische tegels. Onze toonzaalmedewerkers geven je graag wat meer uitleg bij de werking van de tegeldragers. Zo heb je alles in handen om zelf een goede tegelvloer te leggen.

 

Kom langs en ontdek alle voordelen van onze hoogwaardige tegeldragers!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden