Terrastegels voor doe-het zelf en B2B

Bij Tegeloutlet ontdek je een rijke collectie terrastegels en alle toebehoren voor een vlotte plaatsing. Particulier of professionele klant? Bij ons vind je altijd je gading!

 

Kom snel langs!

Terrastegels met verschillende dikte

Terrastegels hebben een standaarddikte van 1 centimeter. Ze worden verlijmd op chape en vormen zo een mooi terrasoppervlak. De laatste jaren worden terrastegels met een dikte van 2 centimeter alsmaar populairder voor de professionele markt. Door hun grotere formaten wegen dit soort terrastegels ook meer en zijn ze moeilijker te hanteren. Vandaar dat terrastegels van 2 centimeter dik minder vaak gebruikt worden door doe-het-zelvers.

 

Deze dikkere terrastegels zijn supersterk en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Beton-, houtlook of keramisch parket? Alle wegen liggen open!

Deze dikkere terrastegels zijn supersterk en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

De voordelen van terrastegels

Terrastegels met een dikte van 1 centimeter zijn goedkoper en de keuze in de assortimenten is groter dan hun tegenhangers die 2 centimeter dik zijn. Die laatste zijn dan weer handiger om te plaatsen. Beton, chape of stabilisé: elke ondergrond volstaat voor een vlotte plaatsing.

Ben jij ook helemaal weg van de trend om terrastegels door te trekken van binnen naar buiten?

Combineer terrastegels met verschillende dikte

Ben jij ook helemaal weg van de trend om terrastegels door te trekken van binnen naar buiten? Dankzij de terrastegels met verschillende diktes wordt dit nog makkelijker uitvoerbaar. Kies je binnen voor terrastegels van 1 centimeter dik op chape? Dan passen de tegels van 2 centimeter dik perfect op het stabilisébed buiten. Zo trek jij je vloer feilloos door van binnen naar buiten.

Plaats je terrastegels supervlot met tegeldragers

Tegeldragers vergemakkelijken de plaatsing van je terrastegels aanzienlijk. Je legt de tegels in de tegeldragers en hebt geen voegsel of lijm nodig. Ook terrasgoten worden overbodig want water loopt onder en tussen de terrastegels door. Behalve voor de terrastegels zelf, kun je bij Tegeloutlet ook terecht voor alle randbenodigdheden zoals terrasdragers. Lees er alles over.

 

Ontdek de mooiste terrastegels bij Tegeloutlet

Benieuwd naar onze rijke assortimenten terrastegels? Kom snel inspiratie opdoen in een van onze vijf toonzalen! Onze medewerkers begeleiden je graag doorheen de ruime collecties en beantwoorden al je vragen met de grootste zorg.

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden