Schep sfeer met steenstrips

Een accentmuur op je terras of je schouw aankleden: met steenstrips zorg je voor een extra toets, binnen en buiten.


Contacteer ons voor meer info over hoogwaardige steenstrips!

Met steenstrips heeft schoonheid een streepje voor

Wie kiest voor steenstrips, koopt ze nooit aan in grote hoeveelheden. Ze vormen het ideale stijlelement om jouw eigen stijl subtiel uit te lichten. Ben je op zoek naar een manier om de schouw in je woonkamer mooi te laten uitkomen in het geheel? Dan zijn steenstrips de ideale oplossing. Je terras moet een aangename pleisterplek zijn waar je op mooie dagen met je gezin en/of vrienden tijd doorbrengt. Een van de terrasmuren bekleden met steenstrips zorgt dan voor een mooi design met een eigen toets.

 

Steenstrips zijn duurzaam

Steenstrips zijn een uiterst duurzame oplossing die jouw interieur net dat tikkeltje extra bieden. Ze vragen weinig onderhoud en gaan uiterst lang mee. Je verzekert jezelf en je woning dus van een langetermijnoplossing die bovendien esthetisch heel wat mogelijkheden biedt. Steenstrips zijn beschikbaar in verschillende stijlen en passen dus altijd perfect bij jouw voorkeuren en bij de stijl van je woning.

Steenstrips zijn een uiterst duurzame oplossing die jouw interieur net dat tikkeltje extra bieden.
Wie kiest voor steenstrips, koopt ze nooit aan in grote hoeveelheden.

Steenstrips nodig? Ga voor professioneel advies

Bij Tegeloutlet tref je ervaren medewerkers die je wegwijs maken in het aanbod steenstrips dat je terugvindt in elk van onze vijf toonzalen. Op basis van jouw wensen en verwachtingen gaan we op zoek naar de steenstrips die het best aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en die van je woning.

 

Wist je dat Tegeloutlet behalve steenstrips ook alle benodigdheden in huis heeft voor de plaatsing ervan? Gespecialiseerde lijmsoorten, voegmortel of siliconenkits voor een fijne afwerking: je vindt ze allemaal terug bij Tegeloutlet. Vraag naar de mogelijkheden!

Kies voor steenstrips van Tegeloutlet

Bij Tegeloutlet bieden we een hele reeks steenstrips in uiteenlopende variaties aan. Zo heb je altijd meer dan voldoende keuze en vind je gegarandeerd de steenstrips die de ideale match vormen met je woning en de inrichting ervan.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden die steenstrips jouw interieur bieden?

 

Neem dan snel contact met ons op!

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden