Retro is weer in!

 

 Vintage is trendy. En dat zal iedereen geweten hebben. Want behalve kledij en meubilair trek je de retrolook ook makkelijk door in de keuze van je vloer.

 


Revival of the fifties en sixties

Vintage, dat is de tijd van toen weer tot leven wekken. De opvallende en kleurrijke patronen uit de jaren 50 en 60 en die van de eighties en nineties zijn begonnen aan een echte revival. Die retrohype is populair bij de jongere generaties die de jaren waarin deze interieurtrends bestonden niet bewust meemaakten. Zij ontdekken nu in kringloopcentra of gewoon bij hun (groot)ouders op zolder al die authentieke stukken en doen er hun eigen ding mee.

 

Waarom ook je vloer geen retrolook geven? Er zijn tegenwoordig tal van vintagetegels beschikbaar. Die hebben allemaal een ding gemeen: ze zijn opvallend en gemaakt in pasteltinten, felle kleuren of gewoon zwart-wit. Anders dan de originele tegels uit grootmoeders tijd gaat het hier om nieuwe keramische tegels. Die hebben alle moderne kenmerken en voordelen, maar zijn herkenbaar door de retrodesigns. Het beste van twee werelden in één keramische tegel dus!

Maak je keuze bij Tegeloutlet

 

Bij Tegeloutlet vind je een hele reeks vintagetegels die je ongetwijfeld helpen om jouw woning helemaal onder te dompelen in de sfeer van the old days! Spring dus gerust eens binnen in een van onze toonzalen en laat je inspireren door onze vintagetegelcollecties!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden