Mozaïektegels voor eigentijds accent in de badkamer

Mozaïektegels vormen een echte eyecatcher in je badkamer. Ze vereisen een specifieke plaatsingswijze en komen meestal voor op beperkte oppervlaktes. Zo geven ze een unieke toets aan de inrichting van je woning. Bij Tegeloutlet beschikken we over heel wat verschillende vormen van deze tegels, zoals rond en zeshoekig.


 

Ontdek onze unieke mozaïektegels in één van onze winkels! 

Mozaïektegels op vellen of netten voor je badkamer

Bij onze tegelhandel bieden we een mooi assortiment aan mozaïektegels aan voor jouw badkamer. Die verkopen we zowel op vellen als netten. Zo zijn ze makkelijk plaatsbaar. Herinner jij je nog de klassieke toepassing van deze tegels nog? Die klassieke plaatsing met sierrand behoort nu definitief tot het verleden. Vandaag de dag worden ze vooral gebruikt voor de creatie van een accentmuur.

Karakteristieke mozaïeken

Je vindt deze mozaïektegels vaak terug in een badkamer. Daar zorgen de retro tegels voor een karakteristieke sfeer. Oorspronkelijk hadden de meeste mozaïektegels een vierkante vorm, maar de laatste jaren komt ook daarin alsmaar meer verandering. Ronde, zeshoekige of nog andere vormen doen hun intrede en ze blijken echte blijvers. Je ziet aan ons aanbod aan hexagon tegels hoe populair ze zijn geworden.

Een langere plaatsingstijd

Ben je al helemaal weg van de mozaïektegels voor je badkamer? Hou er dan zeker rekening mee dat de plaatsing ervan wat meer tijd in beslag neemt. Doordat er meer voegen aanwezig zijn, is ook het onderhoud iets intensiever dan dat het geval is bij grote tegels. Laat dat je echter niet tegenhouden om te kiezen voor deze prachtige tegels.


Je vindt mozaïektegels ook vaak in badkamers terug.

Veel originele designs

Met mozaïektegels heb je vele mogelijkheden om je interieur van je badkamer een eigen toets te geven. Ben je eerder te vinden voor strakke designs of ga je net voor speelse accenten? Met mozaïektegels liggen alle opties open en creëer je gegarandeerd het ontwerp van je dromen.

Kies voor onze tegels en laat onze experten ze plaatsen

Bij Tegeloutlet vind je meer dan de standaardwandtegels. We investeren ook in mozaïektegels die jou inspiratie bieden om een eigen toets te geven aan je badkamer. Grote hoeveelheden ga je hiervoor nooit nodig hebben, maar wij garanderen wel een ruime voorraad aan deze populaire tegels. Kom zeker eens langs in een van onze 5 vestigingen of stel ons je vragen over onze producten door een e-mail te sturen naar info@tegeloutlet.be.

 

Kom dan snel langs in een van onze toonzalen!

 

 


Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden