Mozaïektegels voor eigentijdse accenten

Mozaïektegels vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze vereisen een specifieke plaatsingswijze en komen meestal voor op beperkte oppervlaktes en geven zo een unieke toets aan de inrichting van je woning.

 

Ontdek onzeunieke mozaïektegels in één van onze winkels! 

Mozaïektegels op vellen of netten

Bij Tegeloutlet bieden we een mooi assortiment van mozaïektegels aan. Die verkopen we op vellen of netten. Zo zijn ze makkelijk plaatsbaar. Herinner jij je nog de klassieke toepassing van mozaïektegels op de wand? Die klassieke plaatsing mét sierrand behoort nu definitief tot het verleden. Vandaag worden ze vooral gebruikt voor de creatie van een accentmuur.


 

Karakteristieke mozaïektegels

Je vindt mozaïektegels ook vaak in badkamers terug. Daar zorgen ze voor een karakteristieke sfeer. Oorspronkelijk hadden de meeste mozaïektegels een vierkante vorm. Maar de laatste jaren komt ook daarin alsmaar meer verandering. Ronde, zeshoekige of nog andere vormen van mozaïektegels deden hun intrede en zijn echte blijvers.

 

 

Mozaïektegels vragen meer plaatsingstijd

Ben je weg van mozaïektegels? Hou er dan zeker rekening mee dat de plaatsing ervan wat meer tijd in beslag neemt. Doordat er meer voegen aanwezig zijn, is ook het onderhoud iets intensiever dan dat het geval is bij grote tegels.

Je vindt mozaïektegels ook vaak in badkamers terug.

Mozaïektegels staan voor vele designs

Met mozaïektegels heb je vele mogelijkheden om je interieur een eigen toets te geven. Ben je eerder te vinden voor strakke designs of ga je net voor speelse accenten? Met mozaïektegels liggen alle opties open en creëer jij gegarandeerd het ontwerp van je dromen.

 

 

Kies voor mozaïektegels van Tegeloutlet

Bij Tegeloutlet vind je meer dan de standaardwandtegels. We investeren ook in mozaïektegels die jou inspiratie bieden om een eigen toets te geven aan je interieur. Grote hoeveelheden ga je hiervoor nooit nodig hebben. Maar Tegeloutlet garandeert wel een ruim assortiment mozaïektegels en bied je de gepaste volumes aan om jouw droomontwerp te creëren.

 

Benieuwd hoe jij met mozaïektegels het verschil maakt in je interieur? 

 

Kom dan snel langs in een van onze toonzalen!

 

 


Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden