Marrokaanse tegels in Antwerpen

Ben jij op zoek naar prachtige, authentieke Marokkaanse tegels in de omgeving van Antwerpen? Daarvoor kan je bij Tegeloutlet terecht. De tegels worden op ambachtelijke wijze met natuurlijke klei gemaakt. Het is de perfecte keuze om een meerwaarde te geven aan je interieur. De Marokkaanse tegels mogen dan ook zeker niet ontbreken in ons aanbod.

 

Op zoek naar een kwaliteitsvolle tegelwinkel?


Kom snel langs!

 Creëer een authentieke sfeer met Marokkaanse tegels

Je creëert niet alleen een unieke sfeer in je woning, maar de producten van onze tegelhandel gaan ook nog eens lang mee. Deze tegels worden gekenmerkt door de prachtige versieringen. Ze zijn erg geliefd tot ver buiten Marokko, dankzij de mooie kleuren en patronen van de vloertegels. Haal de authentieke sfeer in huis door te kiezen voor een van onze kleine of grote tegels uit Marokko. In ons ruime aanbod vind je altijd wel Marokkaanse tegels die bij jouw huis passen.


tegeloutlet tegelhandel

Geniet van deskundig advies

We begeleiden iedereen graag met ons deskundig advies, of je nu een klein of groot project aan het plannen bent, of je misschien een doe-het-zelver of een professional bent. Wij kunnen je door onze jarenlange ervaring steeds een goede service aanbieden. Ben jij benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in onze winkel en ontdek onze prachtige Marokkaanse tegels in de showroom. Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust telefonisch door te bellen naar 03 226 83 86 of een e-mail te sturen naar info@tegeloutlet.be.

 

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden