De troeven van onze keukentegels

Keramische keukentegels van Tegeloutlet zijn niet alleen ultra-onderhoudsvriendelijk, ze zijn ook hittebestendig en verkrijgbaar in vele varianten.

 

Ontdek jouw favoriete keukentegels in één van onze vestigingen!


Hittebestendige keukentegels

In de keuken zijn praktische troeven meer dan belangrijk. Hittebestendige keukentegels zorgen ervoor dat jouw werk in de keuken des te vlotter verloopt en dat de tegels in je keuken tegen een (hitte)stootje kunnen.

 

Keukentegels zijn onderhoudsvriendelijk

Een onderhoudsvriendelijke keukenvloer is een van de grootste voorwaarden wanneer je uitkijkt naar keukentegels. Dankzij het 2-componentenepoxyvoegsel – dat je trouwens ook bij Tegeloutlet vindt – zijn je keukentegels perfect te reinigen en staan ze dus garant voor een keukenvloer die je langdurig clean houdt. En dat mag je zeker letterlijk nemen, want dit voegsel is ook antibacterieel waardoor vuil en stofresten geen kans krijgen.

 


Als het gaat over keukentegels, dan zien we dat de retrolook heel populair is.

Trendy keukentegels

Als het gaat over keukentegels, dan zien we dat de retrolook heel populair is. Om dat speciale effect te verkrijgen, geeft Tegeloutlet je heel wat mogelijkheden om jouw smaak en voorkeuren weer te geven in je keukenvloer. Zo is het mogelijk om mozaïektegels te selecteren of met goud beklede keukentegels die jouw keuken net dat tikkeltje meer bieden.

 

Ook de zogenaamde facettegels die je wel vaker in metrostations ziet, winnen aan populariteit en zijn dan ook verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren.

Net zoals dat bij alle tegels het geval is, zijn ook in het uitgebreide gamma keukentegels de grote tegels bijzonder populair.

Grote keukentegels

Net zoals dat bij alle tegels het geval is, zijn ook in het uitgebreide gamma keukentegels de grote tegels bijzonder populair. Formaten van 60 x 60 centimeter zijn dan ook geen uitzondering. De veelal beperktere oppervlakte van een keukenvloer maakt dat je dankzij deze grotere tegels aanzienlijk minder werk moet incalculeren voor de plaatsing van de keukentegels.

Kies voor keukentegels van Tegeloutlet

Bij Tegeloutlet kom je terecht in een echt tegeluniversum. In elk van onze vijf toonzalen tref je een uitgebreid assortiment aan dat je keuze vergemakkelijkt en tegelijk bemoeilijkt. Maar geen nood, onze ervaren toonzaalmedewerkers nemen je graag mee op sleeptouw. Jij vertelt hen wat jouw voorkeuren zijn en zij gaan voor jou aan de slag. Het resultaat: jij gaat naar huis met de keukentegels die jouw keuken en bij uitbreiding je hele woning een tijdloze uitstraling bieden.

 

Ben je benieuwd om kennis te maken met ons uitgebreide assortiment keukentegels?Neem dan snel contact met ons op! 

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden