Keukentegels kopen

Ben je bezig met het plaatsen van een nieuwe keuken en wil je nieuwe keukentegels kopen? Of ben je bezig met een renovatie en wil je graag advies over de nieuwste trends op het gebied van keukeninrichting? Onze ervaren toonzaalmedewerkers van Tegeloutlet helpen je met veel plezier verder. We gaan aan de slag met al jouw ideeën, zodat jouw project een succes wordt.


 

Ontdek jouw favoriete keukentegels in één van onze vestigingen!


Hittebestendige keukentegels kopen

In de keuken zijn praktische troeven meer dan belangrijk. Hittebestendige keukentegels zorgen ervoor dat jouw werk in de keuken des te vlotter verloopt en dat de tegels in je keuken tegen een (hitte)stootje kunnen.

Onderhoudsvriendelijk voor jouw gemak

Een onderhoudsvriendelijke keukenvloer is een van de grootste voorwaarden, wanneer je keukentegels in onze tegelwinkel wilt kopen. Ook bij je zoektocht naar wandtegels voor de keuken is het belangrijk hiernaar te kijken. Dankzij het 2-componentenpoxyvoegsel zijn je tegels perfect te reinigen en staan ze garant voor een keukenvloer die je langdurig clean houdt. Dat mag je zeker letterlijk nemen, want dat voegsel is ook antibacterieel, waardoor vuil en stofresten geen kans krijgen.


Als het gaat over keukentegels, dan zien we dat de retrolook heel populair is.

Trendy tegels voor jouw keuken

Als het gaat om keukentegels, dan zien we dat de retrolook heel populair is en dat heel wat mensen deze kopen. Om dat speciale effect te verkrijgen, geeft Tegeloutlet je heel wat mogelijkheden om jouw smaak en voorkeuren weer te geven in je vloer. Zo is het mogelijk om mozaïektegels te selecteren of met goud beklede tegels die jouw keuken net dat tikkeltje meer bieden. Ook de zogenaamde facettegels die je wel vaker in metrostations ziet, winnen aan populariteit en zijn dan ook verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren.


Net zoals dat bij alle tegels het geval is, zijn ook in het uitgebreide gamma keukentegels de grote tegels bijzonder populair.

Grote keukentegels

Net zoals dat bij andere types tegels die je bij ons kan kopen, het geval is, zijn ook in het uitgebreide gamma aan keukentegels de grote tegels bijzonder populair. Formaten van 60 x 60 centimeter zijn dan ook geen uitzondering. De veelal beperkte oppervlakte van een keukenvloer maakt dat je dankzij deze grotere keukentegels die je kan kopen, aanzienlijk minder werk moet incalculeren voor de plaatsing van je keramische parket.


Kies voor tegels van de hoogste kwaliteit

Of je nu voor onze zelliges kiest, of een ander type keukentegels komt kopen, je geniet altijd van de hoogste kwaliteit bij Tegeloutlet. Je komt namelijk terecht in een echt tegeluniversum. In elk van onze vijf toonzalen tref je een uitgebreid assortiment aan dat je keuze vergemakkelijkt en tegelijk bemoeilijkt. Maar geen nood, want onze ervaren toonzaalmedewerkers nemen je graag mee op sleeptouw. Jij vertelt hen wat jouw voorkeuren zijn en zij gaan voor jou aan de slag. Het resultaat: jij gaat naar huis met de keukentegels die jouw keuken en bij uitbreiding je hele woning een tijdloze uitstraling bieden. Maak kennis met ons assortiment door langs te komen in een van de vestigingen of door een e-mail te sturen naar info@tegeloutlet.be.Neem dan snel contact met ons op! 

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden