Keramische vloertegels: het zit ‘m in de details

De keramische vloertegels van Tegeloutlet zijn Italiaanse verfijnde producten die beantwoorden aan de strengste kwaliteitseisen.

 

Kom langs in één van onze winkels!

Keramische vloertegels: the bigger the better

Bij Tegeloutlet stemmen we ons ruime assortiment af op de populaire trends. Die hellen alsmaar meer over naar keramische vloertegels van grotere formaten. De eerder klassieke formaten van 30 x 30 of 40 x 40 centimeter zijn vandaag vervangen door keramische vloertegels van 60 x 60 centimeter of zelfs nog grotere afmetingen.

 

Keramische vloertegels: slijtvast en duurzaam

Afhankelijk van de exacte locatie van de keramische vloertegels in je woning krijgen ze meer of minder passage te verduren. Dan is een slijtvaste vloertegel geen overbodige luxe. Om die kwaliteitsgarantie te kunnen bieden, investeren we bij Tegeloutlet in diverse tegelcollecties die allemaal behoren tot de allerhoogste slijtagecategorieën. Zo kunnen we jou op een objectieve manier de meest kwaliteitsvolle keramische vloertegels garanderen.

Kies je voor keramische vloertegels van Tegeloutlet?

Keramische vloertegels uit la Bella Italia

Kies je voor keramische vloertegels van Tegeloutlet? Dan verzekeren wij jou de hoogste kwaliteit aan betaalbare prijzen. Om jou de beste collecties te kunnen voorstellen, trekken we geregeld naar onze leveranciers in Italië. Daar bekijken we hun producties met onze eigen ogen en selecteren alleen die keramische vloertegels die jou een optimale kwaliteit garanderen.

 

De Italiaanse kwaliteitscollecties blinken uit in vele gedetailleerde tekeningen en prints, soms tot wel 70 verschillende prints. Dankzij die subtiele verschillen maak jij écht het verschil en creëer je zo een wow-effect bij jezelf en bij al wie jouw vloer komt bewonderen.

Kom het uitgebreide assortiment keramische vloertegels ontdekken in een van onze toonzalen.

Ontdek onze keramische vloertegels

Kom het uitgebreide assortiment keramische vloertegels ontdekken in een van onze toonzalen. We laten je graag kennismaken met een wereld van smaakvolle en hoogkwalitatieve keramische vloertegels die jouw woning een eigen frisse toets geven.

 

Hulp nodig bij je keuze voor de ideale keramische vloertegels? Wij staan je bij met raad en daad.

 

Neem dan snel contact met ons op!

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden