Keramisch parket: de perfecte imitatie

Keramisch parket is haast niet te onderscheiden van het klassieke houtparket. Het is een perfecte imitatie waarbij je bovendien kiest uit een gigantisch pallet aan mogelijkheden. Bij Tegeloutlet hebben we steeds een heel assortiment ter beschikking in onze verschillende vestigingen, zodat je altijd naar huis gaat met het parket naar jouw wensen.

 

Meer weten over keramisch parket!

Krasbestendig keramisch parket

Kies je voor ons parket met houtlook? Dan geniet je van alle voordelen die een klassiek parket biedt. Bovendien zet je je interieur kracht bij met een mooi en warm alternatief dat bovendien krasbestendiger is dan klassiek parket. Dat is een mooie extra troef die je vast en zeker niet mag onderschatten.

Een zee aan opties

De keuzemogelijkheden bij keramisch parket zijn haast eindeloos. De vele verschillende formaten, kleuren en types houtimitatie maken jouw beslissing er niet eenvoudiger op. Dreig je keuzestress te krijgen? Dan zijn de ervaren toonzaalmedewerkers van onze tegelhandel er altijd nog om jou deskundig te begeleiden. Daarbij luisteren ze aandachtig naar jouw wensen om zo de beste opties van vloertegels met houtlook aan te raden.


Keramisch parket is haast niet te onderscheiden van het klassieke houtparket.

Wij zorgen voor een aangenaam warme vloer

Keramisch parket voelt natuurlijk niet zo warm aan als klassiek parket. Daarom vormt dat een perfecte combinatie met onze vloerverwarming. Zo geniet je van alle troeven van klassiek parket, maar vermijd je koude voeten tijdens de koude wintermaanden.


Zie jij het niet meteen zitten om keramisch parket zelf te plaatsen?

Geavanceerde prints

Het is niet overdreven om keramisch parket een echte trendsetter te noemen. Dankzij de geavanceerde prints bezorg jij je woning een eigen toets die trendy overkomt en waarmee je de toon zet voor een interieur dat uit de band springt. Ga jij voor een hedendaagse of iets meer klassieke print? Alles is mogelijk!

Advies voor plaatsing

Zie je het niet meteen zitten om keramisch parket zelf te plaatsen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Dankzij de leveling kit die Tegeloutlet aanbiedt, wordt het voor jou meteen een heel stuk makkelijker om het keramisch parket op een goede manier te plaatsen en ben je verzekerd van een prima eindresultaat. Bij ons vind je behalve de meest uitgebreide keramische tegelcollecties ook een ruim aanbod aan benodigdheden voor vloerplaatsing.


Bij Tegeloutlet vind je behalve de meest uitgebreide keramische tegelcollecties ook een ruim aanbod aan benodigdheden voor vloerplaatsing. Ontdek er alles over.

Vertrouw op ons voor jouw parket

Wij zijn dé referentie voor keramische tegels en heel wat andere producten, zoals Marokkaanse tegels. Dankzij onze uitgebreide collecties vind je in elk van onze vijf toonzalen een groot aanbod en vertrouw je bovendien op het deskundige advies van onze medewerkers ter plaatse. Ben jij benieuwd naar ons aanbod? Bel ons dan vandaag nog via het nummer 03 226 83 86 of laat je vragen achter op ons contactformulier.

 

Kom dan snel langs in één van onze toonzalen!

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden