Keramisch parket: perfecte imitatie

Keramisch parket is haast niet te onderscheiden van het klassieke houtparket. Het is een perfecte imitatie waarin je bovendien kiest uit een gigantisch pallet aan mogelijkheden.

 

Meer weten over keramisch parket!

Keramisch parket is krasbestendiger

Kies je voor keramisch parket? Dan geniet je van alle voordelen die klassiek parket biedt. Je zet je interieur kracht bij met een mooi en warm alternatief dat bovendien krasbestendiger is dan klassiek parket. En dat is een mooie extra troef die je niet mag overschatten.

 

Keramisch parket: een zee van opties

De keuzemogelijkheden bij keramisch parket zijn haast eindeloos. De vele verschillende formaten, kleuren en types houtimitatie maken jouw eindbeslissing er niet eenvoudiger op. Dreig je keuzestress te krijgen? Dan zijn onze ervaren toonzaalmedewerkers er altijd nog om jou deskundig te begeleiden in het keuzeproces. Daarbij luisteren ze aandacht naar jouw wensen om je zo de beste opties in keramisch parket aan te raden.

 


Keramisch parket is haast niet te onderscheiden van het klassieke houtparket.

Keramisch parket gecombineerd met vloerverwarming

Keramisch parket voelt natuurlijk niet zo warm aan als klassiek parket. Daarom vormt keramisch parket een perfecte combinatie met vloerverwarming. Zo geniet je van alle troeven van klassiek parket, maar vermijd je koude voeten.

Zie jij het niet meteen zitten om keramisch parket zelf te plaatsen?

Keramisch parket biedt zeer geavanceerde prints

Keramisch parket een trendsetter noemen, is niet overdreven. Dankzij de vele geavanceerde prints bezorg jij je woning een eigen toets die trendy overkomt en waarmee je de toon zet voor een interieur dat uit de band springt.

 

Keramisch parket: advies voor plaatsing

Zie jij het niet meteen zitten om keramisch parket zelf te plaatsen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Want dankzij de levelling kit die Tegeloutlet aanbiedt, wordt het voor jou meteen een heel stuk makkelijker om het keramisch parket op een goede manier te plaatsen en ben je verzekerd van een prima eindresultaat.

Bij Tegeloutlet vind je behalve de meest uitgebreide keramische tegelcollecties ook een ruim aanbod aan benodigdheden voor vloerplaatsing. Ontdek er alles over.

Vertrouw op Tegeloutlet voor keramisch parket

Tegeloutlet is de referentie voor keramische tegels. En daarbij horen zeker ook de ietwat specialere vloertypes zoals keramisch parket. Dankzij onze uitgebreide collecties vind je in elk van onze vijf toonzalen een groot aanbod en vertrouw je bovendien op het deskundig advies van onze medewerkers ter plaatse.

 

Benieuwd naar ons aanbod keramisch parket

 

Kom dan snel langs in één van onze toonzalen!

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden