Ontdek imitatie natuursteen

Met imitatie natuursteen krijg je het beste van twee werelden: de troeven van een keramische tegel en de look van natuursteen.

 

Maak kennis met dit detailwerk van finesse in één van onze toonzalen!

Imitatie natuursteen: designs vol kenmerkende details

Met imitatie natuursteen haal je een keramische tegel in huis die alle details van natuursteen haast feilloos imiteert. De reliëfstructuur die natuursteen zo kenmerkt is ook in deze tegels overduidelijk aanwezig.

 

Kies je voor imitatie natuursteen? Dan krijg je de voordelen van natuursteen, maar niet de nadelen. Natuursteen is minder goed bestand tegen vlekken, poreuzer en minder krasvast dan keramische tegels. Daardoor is imitatie natuursteen de perfecte keuze voor al wie houdt van de natuurlijke uitstraling van natuursteen, maar liever past voor de praktische nadelen ervan.


Imitatie natuursteen: eenvoudig te plaatsen

Een belangrijke praktische troef van imitatie natuursteen is de eenvoudige plaatsing van dit type keramische tegel. Je plaatst de imitatie natuursteentegels gemakkelijk op chape of op een bestaande tegelvloer.

Imitatie natuursteen: perfect voor in de keuken

Ben je op zoek naar een prima tegelvloer voor je keuken? Dan is imitatie natuursteen een zeer goede keuze. Deze keramische tegels zijn veel onderhoudsvriendelijker dan natuursteen. Mors je eten of drinken op je vloer? Dan laat die zich veel makkelijker reinigen dan een natuursteenvloer.

 

 

 

Imitatie natuursteen voor elke woningstijl

De vele soorten imitatie natuursteen laten je toe om een keuze te maken op basis van de stijl van je woning en je eigen voorkeuren. Herenhuis of moderne villa? Imitatie natuursteen is beschikbaar in vele diverse collecties en effent zo het pad voor een eigentijdse inrichting van jouw woning.

Imitatie natuursteen: Spaanse en Italiaanse kwaliteit

Tegeloutlet garandeert jou de allerbeste kwaliteit imitatie natuursteen. Om die te verzekeren, werken we samen met kleinschalige en ambachtelijke leveranciers in Spanje en Italië. Stuk voor stuk familiebedrijven zoals het onze waar vakmanschap en kwaliteit allerminst loze woorden zijn.

 

Benieuwd naar onze collecties imitatie natuursteen?

 

Kom dan snel langs in één van onze toonzalen!

Blijf op de hoogte van onze
aanbiedingen en trends

Aanmelden